مراجعه به روانشناس و تاثير آن بر درمان
زندگي به عنوان يک عامل موثر در مقابله با مشکلات و بيماريها در نظر گرفته شود و نقش مهمي در سلامت روان دارد .پژوهشها نشان دادند که اميد به زندگي با سلامت جسمي و روان شناختي، خودارزشي بالا، تفکر مثبت، روابط اجتماعي و کيفيت زندگي ارتباط مستقيم دارد
امروزه حضور روزافزون زنان در جامعه و اشتغال آنان، موجب افزايش ميزان خودپندارة مثبت اجتماعي در آنان شده، که اين خود متأثر از ميزان تحصيلات، ويژگيهاي شخصيتي، رضايت از زندگي و ازدواج است
عامل مشکلات اقتصادي و فقر آنان در سالمندي است که متعاقب آن موجب وابستگي زنان به همسر و يا فرزندانشان مي شود نتايج مطالعة مستي و همکاران نشان داد که اشتغال زنان با سلامت اجتماعي آنان رابطة معناداري دارد. سلامت اجتماعي در بين زنان شاغل بيشتر از زنان خانه دار و در بين شاغلين رسمي و پاره وقت بالاترين سطح سلامت اجتماعي ديده شد). همچنين تمنايي فر و همکاران در مطالعه خود نشان دادند که رضايت از زندگي و سلامت عمومي زنان شاغل در مقايسه با زنان بيکار از وضعيت بهتري برخوردار بود. اين در حاليست که نتايج مطالعه نشان داد که زنان غيرشاغل در مقايسه با زنان شاغل از انسجام بالاي روابط زناشويي و سطح پايين استرس و افسردگي برخوردار بودند.
اهميت روانشناسي
در جواب اينکه روانشناسي چيست بايد گفت روانشناسي علم بسيطي است و وجود شاخه هاي مختلف روانشناسي نشانگر اهميت اين رشته است.
از يک سو رفتارهاي انسان متفاوت است و از طرف ديگر اين رفتارها در سنين مختلف و در زمان هاي مختلف به صورت متفاوتي نمايان ميشود و براي شناخت انسانها در سنين و زمانهاي مختلف، نيازمند آگاهي از روان آنها ست.
با توجه به اينکه “روانشناسي” بر بسياري از وجوه زندگي ما اثر ميگذارد، شايسته است حتي کساني که در پي کسب تخصص در اين رشته نيستند آگاهي مختصري از اين دانش پويا داشته باشند.
آگاهي از اينکه مقدمات روانشناسي چيست به شما کمک ميکند تا بفهميد چرا افراد به شيوه هاي معيني مي انديشند و عمل مي کنند.
افسردگي يکي از عوامل اصلي مراجعه به روانشناس
مهمترين علائم و نشانه هاي اختلال افسردگي را اينجا مطرح مي کنم. با دقت بخوانيد و اگر خودتان يا نزديکانتان اين ها را دارند سعي کنيد به کمک دسترسي پيدا کنيد. درهرصورت ابتلا به بيماري بايد جدي گرفته شود و به دنبال درمان بود.
روحيه ي غمگين و ناراحت ( تقريبا به صورت ممتد بيش از 2 هفته) : اين نشانه رو ممکنه خود فرد ندونه که داره! و اگر ديگران فرد رو اينطوري توصيف ميکنن بازهم ميشه گفت اين ملاک وجود داره.
لذت نبردن از فعاليت هاي روزمره: يعني فرد فعاليت هايي که قبلا بهش لذت ميداد رو ديگه دوست نداره و براش لذت بخش نيستن. اين درصورتيه که فرد تقريبا تموم اين فعاليت ها ديگه از چشمش افتاده باشن نه فقط يکي دوتا.
تغييرات وزن و اشتها: اگر فرد در يک ماه گذشته بيشتر از 5 درصد وزنشو از دست داده باشه يا بيشتر از 5 درصد به وزنش اضافه شده باشه، اين نشانه رو ميشه گفت داره. يا اينکه اشتهاي فرد خيلي بيشتر شده باشه يا خيلي کمتر.
پرخوابي يا کم خوابي نسبت به قبل
احساس بي ارزش بودن
از دست دادن انرژي و حال و حوصله
افکار مربوط به مرگ: از فکر اينکه بميره بهتره تا برنامه ريزي براي خودکشي>>>> اگر از اين افکار داريد حتما سريع به يه متخصص مراجعه کنيد.
مراجعه به مشاوره خانواده براي خيانت
خبر بد اين است که تحقيقات تخمين زدهاند که حدود 25 درصد از زوجين اقدام به خيانت به همسر ميکنند. اين خيانت ميتواند به شکل رابطه جنسي، رابطه تلفني، چت از طريق شبکههاي اجتماعي باشد. متاسفانه بار رواني خيانت بسيار گران و سنگين است.
خيلي از افرادي که به آنها خيانت ميشود، دچار فرضيات و افکار اشتباهي ميشوند که در اين مطلب ميخواهيم 4 تا از اين موارد را نام ببريم. سري بعدي از اين مطلب، 3 اشتباه و افسانه ديگر را به شما ميگوييم.
- رابطهمان تمام شده
- همسرم به من خيانت کرده، چون به من علاقه ندارد
- من ديگر براي همسرم جذاب نيستم
- خودشيفتگي همسرم باعث خيانتش شده
مشکلات جنسي در روابط زناشويي
اختلال نعوظ يک بيماري شايع سلامت جنسي است. اگر اختلال نعوظ داريد، ممکن است نتوانيد نعوظي داشته باشيد که براي رابطه جنسي به مناسب باشد ويا اينکه نتوانيد نعوظ را به اندازه کافي براي داشتن رابطه جنسي با همسرتان حفظ کنيد.
اختلال نعوظ از نظر شدت متفاوت است. براي برخي از مردان، گاه به گاه پيش مي آيد و مي تواند هر از چند گاهي مانع رابطه جنسي شود. براي ديگران، اختلال نعوظ ممکن است يک مشکل شديد و طولاني مدت باشد که تأثير جدي بر توانايي فرد براي لذت بردن از رابطه جنسي دارد.
تخمين زده مي شود که 30 ميليون مرد در ايالات متحده تحت تأثير اختلال نعوظ هستند که آن را به يک مشکل بسيار رايج تبديل مي کند.
برخي عوامل ممکن است خطر ابتلا به اختلال نعوظ را افزايش دهند. اگر مسن تر هستيد، استفاده از دارو هاي تجويزي براي مقابله با بيماري يا عادات خاصي مانند سيگار کشيدن يا نوشيدن زياد الکل، ممکن است باعث شود تا شما بيشتر مستعد ابتلا به اختلال نعوظ باشيد.
شايع ترين علل روانشناختي اختلال نعوظ چيست؟
اگرچه بيشترين علل پديدار شدن اختلال نعوظ ماهيت فيزيکي دارند، اما بسياري از موارد اختلال نعوظ در نتيجه مسائل عاطفي يا رواني ايجاد ميشوند.
هنگامي که اختلال نعوظ مربوط به يک مشکل رواني باشد، به آن اختلال نعوظ رواني يا ناتواني رواني مي گويند.
مانند اختلال نعوظ فيزيکي، هيچ دليل روانشناختي واحدي وجود ندارد که بتواند باعث اختلال نعوظ در مردان شود. درعوض، مسائل مختلفي مي توانند باعث اختلال نعوظ رواني شوند يا به آن کمک کنند، مانند:
اضطراب، چه ماهيت عمومي داشته باشد و چه به طور خاص مربوط به رابطه جنسي باشد.
ترس يا شکست جنسي يا عملکرد جنسي ضعيف
احساس گناه در مورد درگير شدن در فعاليت جنسي
استرس در مورد رابطه جنسي يا استرس مزمن مرتبط با مسائل ديگر
افسردگي و ساير اختلالات خلقي
مشکلات رابطه
تماشاي بيش از حد پورن
عزت نفس پايين
برخي از داروهاي مورد استفاده براي درمان مسائل رواني مانند داروهاي ضد افسردگي نيز مي توانند در ايجاد اختلال نعوظ نقش داشته باشند.
URL |
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6930697319696805888/ |
https://twitter.com/MdTarik71524315/status/1524931686487986177 |